Adatvédelmi tájékoztató

1. Az adatkezelési tájékoztató célja

K√©rj√ľk, figyelmesen olvassa el jelen adatkezel√©si t√°j√©koztat√≥nkat (a tov√°bbiakban: T√°j√©koztat√≥), melyben szem√©lyes adatai kezel√©s√©t √©rintŇĎ gyakorlatunkat ismertetj√ľk az √Āltal√°nos Adatv√©delmi Rendelet (a GDPR, azaz az Eur√≥pai Parlament √©s Tan√°cs 2016/679. rendelete) szerint. Ez a T√°j√©koztat√≥ az AdatkezelŇĎ szolg√°ltat√°sait fogyaszt√≥k√©nt ig√©nybe vevŇĎ szem√©lyekre (√Ėn) vonatkozik. Bemutatja, hogy az AdatkezelŇĎ hogyan gyŇĪjti, haszn√°lja fel √©s osztja meg bizonyos esetekben harmadik felekkel az √Ėn szem√©lyes adatait, tov√°bb√° inform√°ci√≥val szolg√°l az √Ėn adatkezel√©ssel √∂sszef√ľggŇĎ ‚Äě√©rintetti‚ÄĚ jogair√≥l.

Az AdatkezelŇĎ (Adokveszek.hu Kft. (Sz√©khely: 9330 Kapuv√°r, Szent Istv√°n kir√°ly utca 1. 3/2; C√©gjegyz√©ksz√°m: 08-09-032249; Ad√≥sz√°m: 28771786-2-08) elk√∂telezett e honlapot felkeresŇĎ egy√©nek szem√©lyes adatainak √©s mag√°n√©let√©nek v√©delme ir√°nt. Jelen t√°j√©koztat√≥ √©s nyilatkozat mindenekelŇĎtt az √ľgyfelek √©s h√≠rlev√©l-feliratkoz√≥k szem√©lyes adatainak interneten kereszt√ľl t√∂rt√©nŇĎ bizalmas kezel√©s√©rŇĎl √©s v√©delm√©rŇĎl sz√≥l, mindazon√°ltal ide tartoznak az oldal l√°togat√≥i is. √Ėsszefoglaljuk, hogy a tulajdonos milyen √Ėnre vonatkoz√≥ adatokat hogyan gyŇĪjthet √©s haszn√°lhat fel, illetve milyen m√≥don haszn√°lhatj√°k fel. Az adatok illet√©ktelen szem√©lyek r√©sz√©re nem ker√ľlnek √°tad√°sra √©s ezen t√°j√©koztat√≥ban meghat√°rozott form√°ban ker√ľlnek felhaszn√°l√°sra.

A szerzŇĎd√©sekben egyedi esetekben az adatkezel√©s c√©lja m√≥dosulhat, mely az adott szerzŇĎd√©sben r√∂gz√≠tett felt√©telekkel t√∂rt√©nik.

A t√°j√©koztat√≥ fontos inform√°ci√≥t ny√ļjt √Ėnnek szem√©lyes adatai v√©delm√©rŇĎl √©s ehhez fŇĪzŇĎdŇĎ jogair√≥l. Ha a felhaszn√°l√≥ nem fogadja el ezen felt√©teleket, jog√°ban √°ll a honlap haszn√°lat√°t felf√ľggeszteni √©s szem√©lyes adat megad√°sa n√©lk√ľl a b√∂ng√©sz√©st befejezni.

Az Adokveszek.hu Kft. a www.adokveszek.hu weboldalt (a tov√°bbiakban weboldal) √ľzemelteti, jelen adatkezel√©si t√°j√©kozat√≥ ezen oldalakra korl√°toz√≥dik.

Az Adokveszek.hu Kft. adatkezel√©seivel kapcsolatosan felmer√ľlŇĎ adatv√©delmi ir√°nyelvek folyamatosan el√©rhetŇĎk a www.adokveszek.hu/adatvedelem oldalon.

Az Adokveszek.hu Kft. fenntartja mag√°nak a jogot jelen t√°j√©koztat√≥ b√°rmikori megv√°ltoztat√°s√°ra. Term√©szetesen az esetleges v√°ltoz√°sokr√≥l kellŇĎ idŇĎben √©rtes√≠ti k√∂z√∂ns√©g√©t.

Amennyiben k√©rd√©se lenne jelen k√∂zlem√©ny√ľnkh√∂z kapcsol√≥d√≥an, k√©rj√ľk, √≠rja meg nek√ľnk, √©s koll√©g√°nk megv√°laszolja k√©rd√©s√©t. Az Adokveszek.hu Kft. elk√∂telezett √ľgyfelei √©s partnerei szem√©lyes adatainak v√©delm√©ben, kiemelten fontosnak tartja √ľgyfelei inform√°ci√≥s √∂nrendelkez√©si jog√°nak tiszteletben tart√°s√°t.

Az Adokveszek.hu Kft. a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

Az Adokveszek.hu Kft. az alábbiakban ismerteti adatkezelési gyakorlatát.

Jelen T√°j√©koztat√≥ban ismertetett adatkezel√©sek tekintet√©ben Adokveszek.hu Kft. az adatkezelŇĎ (a tov√°bbiakban: AdatkezelŇĎ).

Adatv√©delmi elj√°r√°sainkat √©rintŇĎ √©szrev√©tel, k√©rd√©s vagy panasz eset√©n az al√°bbi el√©rhetŇĎs√©geken vagyunk el√©rhetŇĎek: Adokveszek.hu Kft., 9330 Kapuv√°r, Szent Istv√°n kir√°ly u. 1. 3/2 vagy √≠rjon a info@adokveszek.hu e-mail c√≠mre.

Adokveszek.hu Kft.
Székhely: 9330 Kapuvár, Szent István király utca 1. 3/2
Levelezési cím: 9330 Kapuvár, Szent István király utca 1. 3/2
Cégjegyzékszám: 08-09-032249
Adószám: 28771786-2-08
Közösségi adószám: HU28771786
Nyilv√°ntart√≥: GyŇĎri T√∂rv√©nysz√©k C√©gb√≠r√≥s√°ga
Banksz√°mlasz√°m: 11737090-21455515 (OTP Bank)
Internet: www.adokveszek.hu
Email: info@adokveszek.hu


V√°laszt√°s√°nak megfelelŇĎen √Ėn szem√©lyes adatai megad√°sa n√©lk√ľl is jogosult hozz√°f√©rni weboldalainkhoz, viszont a b√∂ng√©sz√©shez elengedhetetlen a s√ľti - cookie szab√°lyzat elfogad√°sa, h√≠rlev√©l-feliratkoz√°s eset√©n pedig az adatv√©delmi t√°j√©koztat√≥ √©s nyilatkozat j√≥v√°hagy√°sa. Szem√©lyes adat az √∂sszes inform√°ci√≥, amely k√∂zvetett vagy k√∂zvetlen m√≥don, azonos√≠t√≥ sz√°m szerint vagy az ehhez tartoz√≥ adatok alapj√°n azonos√≠that√≥ term√©szetes szem√©lyre vonatkozik. Abban az esetben, hogyha az oldal Tulajdonosa az √Ėn szem√©lyes adatait gyŇĪjti, az adatgyŇĪjt√©s √°tl√°that√≥ √©s bizalmas adatkezel√©ssel t√∂rt√©nik.

Az √Ėn szem√©lyes adatai olyan inform√°ci√≥k, melyek seg√≠ts√©g√©vel az √Ėn szem√©lye beazonos√≠that√≥, p√©ld√°ul: vezet√©kn√©v, ut√≥n√©v, √°llampolg√°rs√°g, telefonsz√°m, postac√≠m, e-mail c√≠m. Az √Ėn szem√©lyes adatait √∂nk√©ntesen megadott m√≥don, a tulajdonos az oldalon t√∂rt√©nŇĎ b√∂ng√©sz√©skor gyŇĪjti, megjel√∂lve minden esetben a c√©l el√©r√©s√©hez sz√ľks√©gszerŇĪen megadand√≥ adatokat. Ha nem k√≠v√°nja megadni ezen adatokat, akkor nem f√©rhet hozz√° a honlap egyes funkci√≥ihoz, szolg√°ltat√°saihoz. Az opcion√°lisan megadand√≥ adatok gyŇĪjt√©se a felhaszn√°l√≥i ig√©nyek megismer√©s√©t, a honlap √©s szolg√°ltat√°sok fejleszt√©s√©t szolg√°lja.

A Tulajdonos minden intézkedést megtesz, hogy az általa kezelt személyes adatok pontosak, naprakészek legyenek.

A kezelt személyes adatok köre

Az alábbi személyes adatok kezelése történik:
 • Email c√≠m
 • N√©v
 • Telefonsz√°m
 • Jelsz√≥
 • Rendszer inform√°ci√≥k (IP-c√≠m, rendszer verzi√≥, felbont√°s, statisztika a honlapon megtekintett oldalakr√≥l, b√∂ng√©sz√©si szok√°sok, viselked√©si mint√°zat)
Regisztr√°ci√≥hoz sz√ľks√©ges adatok:
 • Email c√≠m (k√∂telezŇĎ)
 • Jelsz√≥ (k√∂telezŇĎ)(titkos√≠tott form√°tumban t√°roljuk)
 • N√©v (k√∂telezŇĎ)
 • Profil k√©p (opcion√°lis)
 • Telefonsz√°m (opcion√°lis)
Regisztr√°ci√≥ n√©lk√ľli √ľzenetk√ľld√©shez sz√ľks√©ges adatok:
 • Email c√≠m (k√∂telezŇĎ)
 • √úzenet sz√∂vege (k√∂telezŇĎ)


Ha a Felhaszn√°l√≥ saj√°t d√∂nt√©se alapj√°n a Facebook/instagram/Google vagy m√°s k√∂z√∂ss√©gi fi√≥kj√°t √∂sszek√∂ti a Weboldal-fi√≥kj√°val, akkor AdatkezelŇĎ a fentieken k√≠v√ľl kezelheti Felhaszn√°l√≥ al√°bbi Szem√©lyes adatait: k√∂z√∂ss√©gi fi√≥kban profil neve, URL-je, azonos√≠t√≥ja, profilk√©pe, e-mail c√≠me.

Honlapon t√∂rt√©nŇĎ bejelentkez√©s:
Felhaszn√°l√≥ a regisztr√°ci√≥, valamint annak sikeres aktiv√°l√°st k√∂vetŇĎen bejelentkezhet a weboldalon.
Az adatkezel√©s c√©lja: a honlapra bejelentkezŇĎ √©rintettek azonos√≠t√°sa, jogosults√°gainak biztos√≠t√°sa, ellenŇĎrz√©se, kor√°bban megadott adatainak (sz√ľks√©g szerinti) m√≥dos√≠t√°sa, weboldalon t√∂rt√©nŇĎ v√°s√°rl√°s lehetŇĎv√© t√©tele, valamint kapcsolattart√°s.
Adatkezel√©s idŇĎtartama: √©rintett k√©r√©s√©re t√∂rl√©sig.

A kezelt adatok köre és célja:

E-mail cím: azonosítás bejelentkezéshez
jelszó: azonosítás bejelentkezéshez
vagy
Facebook felhasználónév: azonosítás bejelentkezéshez
Facebook jelszó: azonosítás bejelentkezéshez
Facebook adatvédelmi szabályzata további tájékoztatást a Facebook honlapján található adatvédelmi irányelvek és szabályzatból, a www.facebook.com címen kaphat.
vagy
Google fiók felhasználónév: azonosítás bejelentkezéshez
Google fiók belépési jelszó: azonosítás bejelentkezéshez
Google adatvédelmi szabályzata

Az adatkezeléssel érintett tevékenységek és folyamatok:
A Felhaszn√°l√≥ a honlap egy meghat√°rozott fel√ľlet√©n kereszt√ľl a fent meghat√°rozott adatait megadhatja √©s azokat (kattint√°ssal) eljuttathatja az AdatkezelŇĎ r√©sz√©re.
A megadott adatok a honlapot kiszolg√°l√≥ szerverre titkos√≠tott csatorn√°n kereszt√ľl jutnak el.
Amennyiben az e-mail c√≠m √©s jelsz√≥ p√°ros l√©tezik, vagy m√°s azonos√≠t√°s sikeres, √ļgy a szerver a felhaszn√°l√≥t beengedi az oldalra.
Amennyiben az √©rintett a jelszav√°t elfelejtette, √ļgy lehetŇĎs√©ge van a jelszav√°t √ļj jelsz√≥ra cser√©lni.
A Felhaszn√°l√≥, amennyiben kor√°bban adataiban m√≥dosul√°s t√∂rt√©nt, √ļgy a bejelentkez√©st k√∂vetŇĎen, adatait m√≥dos√≠thatja a weboldal erre a c√©lra kialak√≠tott fel√ľlet√©n. A m√≥dos√≠tott adatok titkos√≠tott csatorn√°n jutnak el az AdatkezelŇĎ erre a c√©lra rendszeres√≠tett rendszer√©be.

A HirdetŇĎ a regisztr√°ci√≥j√°t b√°rmikor indokl√°s n√©lk√ľl t√∂r√∂lheti. Regisztr√°ci√≥ n√©k√ľl a HirdetŇĎ a hirdet√©s felad√°sakor megadott email c√≠mrŇĎl √©rkezŇĎ k√©relm√©vel, a regisztr√°ci√≥val hirdetŇĎ felhasznl√°k√≥k, a Facebook fi√≥kkal bel√©pŇĎk √©s a Google fi√≥kkal bel√©pŇĎk a Be√°ll√≠t√°sok > "Fi√≥k megsz√ľntet√©se" r√©sz alatt k√©rv√©nyezheti. Valamint a regisztr√°ci√≥ sor√°n megadott vagy a bel√©p√©s sor√°n haszn√°lt e-mail c√≠mrŇĎl k√ľld√∂tt k√©relemmel is k√©rhetik a regisztr√°ci√≥s fi√≥k √©s szem√©lyes adataik t√∂rl√©s√©t.
A felhaszn√°l√≥i fi√≥k v√©gleges t√∂rl√©se 48 √≥r√°n bel√ľl t√∂rt√©nik meg.

Adatkezel√©s idŇĎtartama:
 • Direkt marketing c√©l√ļ hozz√°j√°rul√°sok tekintet√©ben a felhaszn√°l√≥ hozz√°j√°rul√°s√°nak visszavon√°s√°ig
 • Profiladatok tekintet√©ben az √©rintett k√©r√©s√©re t√∂rl√©sig.
 • V√°s√°rl√°sok adatai tekintet√©ben a Sz√°mv. tv. 169. ¬ß (2) bekezd√©se alapj√°n 8 √©v

Adattovábbítás feltételei

Az AdatkezelŇĎ az √°ltala kezelt adatokat - a sz√ľks√©ges m√©rt√©kben - tov√°bb√≠thatja a k√∂vetkezŇĎ ter√ľleteken tev√©kenykedŇĎ, √°ltala kijel√∂lt szem√©lyek, valamint t√°rsas√°gok r√©sz√©re:
 • Adatfeldolgoz√°s
 • Jogi k√©pviselet
 • Jogvit√°k kezel√©s√©re jogszab√°ly alapj√°n jogosult szervek
 • K√©zbes√≠t√©s
 • K√∂nyvel√©s
 • K√∂vetel√©skezel√©s
 • Marketing
 • Sz√°ml√°z√°s

Az adattovábbítás címzettje:
OTP Mobil Szolg√°ltat√≥ Korl√°tolt FelelŇĎss√©gŇĪ T√°rsas√°g (Simplepay)
Rövidített név: OTP Mobil Szolgáltató Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-174466
Adószám: 24386106-2-43
Székhely: 1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.
Postacím: 1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.
Telefon: +36 1/20/30/70 3-666-611
E-mail: ugyfelszolgalat@simple.hu
Webhely: https://www.simplepay.hu
gazdas√°gi t√°rsas√°g, mint az AdatkezelŇĎ webhely√©n ig√©nybe vehetŇĎ online fizet√©si szolg√°ltat√°s szolg√°ltat√≥ja.

Adattovábbítási nyilatkozat
Tudom√°sul veszem, hogy az Adokveszek.hu Kft. (Sz√©khelye: 9330 Kapuv√°r, Szent Istv√°n kir√°ly utca 1. 3. em. 2.) adatkezelŇĎ √°ltal az adokveszek.hu felhaszn√°l√≥i adatb√°zis√°ban t√°rolt al√°bbi szem√©lyes adataim √°tad√°sra ker√ľlnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgoz√≥ r√©sz√©re. Az adatkezelŇĎ √°ltal tov√°bb√≠tott adatok k√∂re az al√°bbi: E-mail C√≠m, Orsz√°g, Ir√°ny√≠t√≥sz√°m, Megye, V√°ros, C√≠m, Telefonsz√°m.

Az adatfeldolgoz√≥ √°ltal v√©gzett adatfeldolgoz√°si tev√©kenys√©g jellege √©s c√©lja a SimplePay Adatkezel√©si t√°j√©koztat√≥ban, az al√°bbi linken tekinthetŇĎ meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

KBOSS.hu Kereskedelmi √©s Szolg√°ltat√≥ Korl√°tolt FelelŇĎss√©gŇĪ T√°rsas√°g (Szamlazz.hu)
Rövidített név: KBOSS.hu Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-303201
Adószám: 13421739-2-41
Székhely: 1031 Budapest, Záhony utca 7.
Postacím: 1031 Budapest, Záhony utca 7.
Telefon: +36-30-35-44-789
E-mail: info@szamlazz.hu
Webhely: https://www.szamlazz.hu
, mint az AdatkezelŇĎ webhely√©n ig√©nybe vehetŇĎ online sz√°ml√°z√°si szolg√°ltat√°s szolg√°ltat√≥ja.

Adattovábbítási nyilatkozat
Tudom√°sul veszem, hogy az Adokveszek.hu Kft. (Sz√©khelye: 9330 Kapuv√°r, Szent Istv√°n kir√°ly utca 1. 3. em. 2.) adatkezelŇĎ √°ltal az adokveszek.hu felhaszn√°l√≥i adatb√°zis√°ban t√°rolt al√°bbi szem√©lyes adataim √°tad√°sra ker√ľlnek a KBOSS.hu Kft. (sz√°ml√°zz.hu), mint adatfeldolgoz√≥ r√©sz√©re. Az adatkezelŇĎ √°ltal tov√°bb√≠tott adatok k√∂re az al√°bbi: N√©v, e-mail C√≠m, Orsz√°g, Ir√°ny√≠t√≥sz√°m, Megye, V√°ros, C√≠m, Telefonsz√°m, Ad√≥sz√°m.

Az adatfeldolgoz√≥ √°ltal v√©gzett adatfeldolgoz√°si tev√©kenys√©g jellege √©s c√©lja a sz√°ml√°zz.hu Adatkezel√©si t√°j√©koztat√≥ban, az al√°bbi linken tekinthetŇĎ meg: https://www.szamlazz.hu/adatvedelem


Adatfeldolgoz√°st v√©gzŇĎ vagy adatkezel√©st √©rintŇĎ c√©gek, szem√©lyek

A tulajdonos, Adokveszek.hu Kft. v√©gzi az adatok kezel√©s√©t. A tulajdonoson k√≠v√ľl m√°s c√©gek is r√©szt vesznek a szerzŇĎd√©ses √ľgyfelek adatainak kezel√©s√©ben, t√°rol√°s√°ban.

Mely cégek kapcsolódnak az adatkezeléshez?

A Tulajdonos tevékenysége során az adatkezelésben érintett cégek:

 • Google Inc.: 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, tov√°bbi el√©rhetŇĎs√©gek, levelezŇĎ rendszer, felhŇĎben t√∂rt√©nŇĎ adat √©s f√°jl t√°rol√°s, online dokumentum kezel√©s, tov√°bb√° a hozz√°tartoz√≥ szolg√°ltat√°sok: Google Drive, Google Docs, Google Search Console, Google Analytics, Google AdSense, Google AdWords, YouTube, Blogger, Chrome b√∂ng√©szŇĎ t√°mogat√°sa - Google adatv√©delme √©s adatv√©delmi elvei.
 • Facebook Ireland Ltd.: 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland, a Facebook, Instagram, Messenger √©s Facebook √°ltal k√≠n√°lt egy√©b term√©kek, funkci√≥k t√°mogat√°sa - adatkezel√©si szab√°lyzat √©s adatv√©delmi tisztviselŇĎ el√©rhetŇĎs√©ge.
 • Twitter International Company: One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2, D02 AX07 IRELAND, a Twitter √°ltal k√≠n√°lt term√©kek, funkci√≥k haszn√°lata - adatkezel√©si szab√°lyzat √©s √°szf.
 • Speci√°lis esetekben a szerzŇĎd√©s tartalmazhat tov√°bbi adatfeldolgoz√≥ szem√©lyeket vagy c√©geket.


AdatkezelŇĎ el√©rhetŇĎ az al√°bbi k√∂z√∂ss√©gi oldalakon:

Facebook-on: https://www.facebook.com/adokveszekhu

Adatbiztonsági intézkledések

Az AdatkezelŇĎ √©s adatfeldolgoz√≥i a technol√≥gia √°ll√°sa √©s a megval√≥s√≠t√°s k√∂lts√©gei, tov√°bb√° az adatkezel√©s jellege, hat√≥k√∂re, k√∂r√ľlm√©nyei √©s c√©ljai, valamint a term√©szetes szem√©lyek jogaira √©s szabads√°gaira jelentett, v√°ltoz√≥ val√≥sz√≠nŇĪs√©gŇĪ √©s s√ļlyoss√°g√ļ kock√°zat figyelembev√©tel√©vel megfelelŇĎ technikai √©s szervez√©si int√©zked√©seket hajtanak v√©gre annak √©rdek√©ben, hogy a kock√°zat m√©rt√©k√©nek megfelelŇĎ szintŇĪ adatbiztons√°got garant√°lj√°k.

Az AdatkezelŇĎ a szem√©lyes adatok kezel√©s√©hez az alkalmazott informatikai eszk√∂z√∂ket √ļgy v√°lasztja meg √©s √ľzemelteti, hogy a kezelt adat:
‚Äď az arra feljogos√≠tottak sz√°m√°ra hozz√°f√©rhetŇĎ (rendlkez√©sre √°ll√°s);
‚Äď hiteless√©ge √©s hiteles√≠t√©se biztos√≠tott (adatkezel√©s hiteless√©ge);
‚Äď v√°ltozatlans√°ga igazolhat√≥ (adatintegrit√°s);
‚Äď a jogosulatlan hozz√°f√©r√©s ellen v√©dett (adat bizalmass√°ga) legyen.

Az AdatkezelŇĎ az adatokat megfelelŇĎ int√©zked√©sekkel v√©di k√ľl√∂n√∂sen a jogosulatlan hozz√°f√©r√©s, megv√°ltoztat√°s, tov√°bb√≠t√°s, nyilv√°noss√°gra hozatal, t√∂rl√©s vagy megsemmis√≠t√©s, valamint a v√©letlen megsemmis√ľl√©s, s√©r√ľl√©s, tov√°bb√° az alkalmazott technika megv√°ltoz√°s√°b√≥l fakad√≥ hozz√°f√©rhetetlenn√© v√°l√°s ellen.

Az AdatkezelŇĎ a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ nyilv√°ntart√°saiban elektronikusan kezelt adat√°llom√°nyok v√©delme √©rdek√©ben megfelelŇĎ technikai megold√°ssal biztos√≠tja, hogy a t√°rolt adatok ‚Äď kiv√©ve, ha azt t√∂rv√©ny lehetŇĎv√© teszi ‚Äď k√∂zvetlen√ľl ne legyenek √∂sszekapcsolhat√≥k √©s az √©rintetthez rendelhetŇĎk.

Az AdatkezelŇĎ informatikai eszk√∂zei megfelelŇĎ jelsz√≥v√©delemmel vannak ell√°tva, illetŇĎleg a ‚ÄěKliensadatlapok‚ÄĚ z√°rhat√≥ szekr√©nyben vannak t√°rolva, amely adatokhoz kiz√°r√≥lag az AdatkezelŇĎ, illetŇĎleg az AdatkezelŇĎ azon alkalmazottai f√©rnek hozz√°, akik erre munkaviszonyuk, vagy munkaviszonyra ir√°nyul√≥ egy√©b jogviszonyuk alapj√°n fel lettek jogos√≠tva, √©s az AdatkezelŇĎ, mint munk√°ltat√≥ fel√© megfelelŇĎ tartalm√ļ titoktart√°si nyilatkozatot tettek.

Az AdatkezelŇĎ a technika mindenkori fejletts√©g√©re tekintettel olyan mŇĪszaki, szervez√©si √©s szervezeti int√©zked√©sekkel gondoskodik az adatkezel√©s biztons√°g√°nak v√©delm√©rŇĎl, amely az adatkezel√©ssel kapcsolatban jelentkezŇĎ kock√°zatoknak megfelelŇĎ v√©delmi szintet ny√ļjt.

Az AdatkezelŇĎ az adatkezel√©s sor√°n megŇĎrzi
‚Äď a titkoss√°got: megv√©di az inform√°ci√≥t, hogy csak az f√©rhessen hozz√°, aki erre jogosult;
‚Äď a s√©rtetlens√©get: megv√©di az inform√°ci√≥nak √©s a feldolgoz√°s m√≥dszer√©nek a pontoss√°g√°t √©s teljess√©g√©t;
‚Äď a rendelkez√©sre √°ll√°st: gondoskodik arr√≥l, hogy amikor a jogosult haszn√°l√≥nak sz√ľks√©ge van r√°, val√≥ban hozz√° tudjon f√©rni a k√≠v√°nt inform√°ci√≥hoz, √©s rendelkez√©sre √°lljanak az ezzel kapcsolatos eszk√∂z√∂k.
Az AdatkezelŇĎ √©s az adatkezel√©sben √©rintett partnereinek informatikai rendszere √©s h√°l√≥zata egyar√°nt v√©dett a sz√°m√≠t√≥g√©ppel t√°mogatott csal√°s, k√©mked√©s, szabot√°zs, vandalizmus, tŇĪz √©s √°rv√≠z, tov√°bb√° a sz√°m√≠t√≥g√©pv√≠rusok, a sz√°m√≠t√≥g√©pes bet√∂r√©sek √©s a szolg√°latmegtagad√°sra vezetŇĎ t√°mad√°sok ellen. Az √ľzemeltetŇĎ a biztons√°gr√≥l szerverszintŇĪ √©s alkalmaz√°sszintŇĪ v√©delmi elj√°r√°sokkal gondoskodik. T√°j√©koztatjuk a felhaszn√°l√≥kat, hogy az interneten tov√°bb√≠tott elektronikus √ľzenetek, protokollt√≥l (e-mail, web, ftp, stb.) f√ľggetlen√ľl s√©r√ľl√©kenyek az olyan h√°l√≥zati fenyeget√©sekkel szemben, amelyek tisztess√©gtelen tev√©kenys√©gre, szerzŇĎd√©s vitat√°s√°ra, vagy az inform√°ci√≥ felfed√©s√©re, m√≥dos√≠t√°s√°ra vezetnek. Az ilyen fenyeget√©sektŇĎl megv√©dendŇĎ az AdatkezelŇĎ megtesz minden tŇĎle elv√°rhat√≥ √≥vint√©zked√©st. A rendszereket megfigyeli annak √©rdek√©ben, hogy minden biztons√°gi elt√©r√©st r√∂gz√≠thessen, √©s bizony√≠t√©kkal szolg√°lhasson minden biztons√°gi esem√©ny eset√©ben. A rendszermegfigyel√©s ezen k√≠v√ľl lehetŇĎv√© teszi az alkalmazott √≥vint√©zked√©sek hat√©konys√°g√°nak ellenŇĎrz√©s√©t is.

Az AdatkezelŇĎ nyilv√°ntartja az esetleges adatv√©delmi incidenseket, felt√ľntetve az adatv√©delmi incidenshez kapcsol√≥d√≥ t√©nyeket, annak hat√°sait √©s az orvosl√°s√°ra tett int√©zked√©seket. Az esetleges adatv√©delmi incidenst az AdatkezelŇĎ k√©sedelem n√©lk√ľl, √©s ha lehets√©ges, legk√©sŇĎbb 72 √≥r√°val azut√°n, hogy az adatv√©delmi incidens a tudom√°s√°ra jutott, bejelenti a Nemzeti Adatv√©delmi √©s Inform√°ci√≥szabads√°g Hat√≥s√°gnak, kiv√©ve, ha az adatv√©delmi incidens val√≥sz√≠nŇĪs√≠thetŇĎen nem j√°r kock√°zattal a term√©szetes szem√©lyek jogaira √©s szabads√°gaira n√©zve. Ha a bejelent√©s nem t√∂rt√©nik meg 72 √≥r√°n bel√ľl, mell√©kelni kell hozz√° a k√©sedelem igazol√°s√°ra szolg√°l√≥ indokokat is.

Cookie-k (s√ľtik) kezel√©se
Fogalmak
 • Adatfeldolgoz√≥: term√©szetes vagy jogi szem√©ly, k√∂zhatalmi szerv, √ľgyn√∂ks√©g vagy b√°rmely egy√©b szerv, amely az adatkezelŇĎ nev√©ben szem√©lyes adatokat kezel
 • Adatkezel√©s: a szem√©lyes adatokon vagy adat√°llom√°nyokon automatiz√°lt vagy nem automatiz√°lt m√≥don v√©gzett b√°rmely mŇĪvelet vagy mŇĪveletek √∂sszess√©ge, p√©ld√°ul: gyŇĪjt√©s, r√∂gz√≠t√©s, rendszerez√©s, tagol√°s, t√°rol√°s, √°talak√≠t√°s, megv√°ltoztat√°s, lek√©rdez√©s, betekint√©s, felhaszn√°l√°s, k√∂zl√©s, tov√°bb√≠t√°s, terjeszt√©s, egy√©b m√≥don t√∂rt√©nŇĎ hozz√°f√©rhetŇĎv√© t√©tel, √∂sszehangol√°s, √∂sszekapcsol√°s, korl√°toz√°s, t√∂rl√©s, megsemmis√≠t√©s
 • Adattov√°bb√≠t√°s: az AdatkezelŇĎ √°ltal kezelt szem√©lyes adatok harmadik szem√©lyek sz√°m√°ra t√∂rt√©nŇĎ hozz√°f√©rhetŇĎv√© t√©tele
 • Adatv√©delmi incidens: a biztons√°g s√©r√ľl√©se, amely a tov√°bb√≠tott, t√°rolt vagy m√°s m√≥don kezelt szem√©lyes adatok v√©letlen vagy jogellenes megsemmis√≠t√©s√©t, elveszt√©s√©t, megv√°ltoztat√°s√°t, jogosulatlan k√∂zl√©s√©t vagy az azokhoz val√≥ jogosulatlan hozz√°f√©r√©st eredm√©nyezi
 • √ĀSZF: a weboldalon k√∂zz√©tett, az AdatkezelŇĎ term√©k- √©s szolg√°ltat√°s-√©rt√©kes√≠t√©si szab√°lyait r√∂gz√≠tŇĎ √Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©telek
 • Azonos√≠that√≥ term√©szetes szem√©ly: term√©szetes szem√©ly, aki k√∂zvetlen vagy k√∂zvetett m√≥don, valamely azonos√≠t√≥, p√©ld√°ul: n√©v, azonos√≠t√≥ sz√°m, helymeghat√°roz√≥ adat, online azonos√≠t√≥, fizikai, fiziol√≥giai, genetikai, szellemi, gazdas√°gi, kultur√°lis vagy szoci√°lis azonoss√°g√°ra vonatkoz√≥ egy vagy t√∂bb t√©nyezŇĎ alapj√°n azonos√≠that√≥
 • C√≠mzett: term√©szetes vagy jogi szem√©ly, k√∂zhatalmi szerv, √ľgyn√∂ks√©g vagy b√°rmely egy√©b szerv, amellyel a szem√©lyes adatot k√∂zlik, f√ľggetlen√ľl att√≥l, hogy harmadik f√©l-e
 • √Črintett hozz√°j√°rul√°sa: az √©rintett akarat√°nak √∂nk√©ntes, konkr√©t, megfelelŇĎ t√°j√©koztat√°son alapul√≥, egy√©rtelmŇĪ kinyilv√°n√≠t√°sa, amellyel az √©rintett nyilatkozat vagy a megerŇĎs√≠t√©st f√©lre√©rthetetlen√ľl kifejezŇĎ cselekedet √ļtj√°n jelzi, hogy beleegyez√©s√©t adja az ŇĎt √©rintŇĎ szem√©lyes adatok kezel√©s√©hez
 • √Črintett: b√°rmely inform√°ci√≥ alapj√°n azonos√≠tott vagy azonos√≠that√≥ term√©szetes szem√©ly
 • Felhaszn√°l√≥k: az AdatkezelŇĎ √°ltal √ľzemeltetett, www.adokveszek.hu weboldalon √©s az ott meghat√°rozott egy√©b c√≠meken el√©rhetŇĎ weboldalak l√°togat√≥i
 • Harmadik f√©l: term√©szetes vagy jogi szem√©ly, k√∂zhatalmi szerv, √ľgyn√∂ks√©g vagy b√°rmely egy√©b szerv, amely nem azonos az √©rintettel, az adatkezelŇĎvel, az adatfeldolgoz√≥val vagy azokkal a szem√©lyekkel, akik az adatkezelŇĎ vagy adatfeldolgoz√≥ k√∂zvetlen ir√°ny√≠t√°sa alatt a szem√©lyes adatok kezel√©s√©re felhatalmaz√°st kaptak
 • Hat√≥s√°g: Nemzeti Adatv√©delmi √©s Inform√°ci√≥szabads√°g Hat√≥s√°g (sz√©khely: 1125 Budapest, Szil√°gyi Erzs√©bet fasor 22/c., telefon: 06-1 391-1400, fax: 06-1¬†391-1410, e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu, weboldal: naih.hu)
 • Partner/√úgyf√©l: term√©szetes szem√©ly, aki az AdatkezelŇĎvel nem weboldalon k√∂t szerzŇĎd√©st term√©k √©rt√©kes√≠t√©s√©re vagy szolg√°ltat√°s ny√ļjt√°s√°ra
 • Regisztr√°ci√≥: a weboldal felhaszn√°l√≥ szem√©lyes adatainak r√∂gz√≠t√©se, mellyel felhaszn√°l√≥i fi√≥kot hoz l√©tre
 • Szem√©lyes adat: az √©rintettre vonatkoz√≥ b√°rmely inform√°ci√≥
 • Szolg√°ltat√°s: az AdatkezelŇĎ √°ltal √úgyfelei, Partnerei √©s Felhaszn√°l√≥i r√©sz√©re a weboldalon vagy egy√©b m√≥don ny√ļjtott, az √ĀSZF-ben r√©szletezett term√©k√©rt√©kes√≠t√©si √©s egy√©b szolg√°ltat√°sok
 • Weboldal: az AdatkezelŇĎ √°ltal √ľzemeltetett, Adokveszek.hu Kft. √©s az ott meghat√°rozott egy√©b c√≠meken el√©rhetŇĎ weboldalaiJelen Adatvédele hatályba lépésének ideje: 2022. 06. 01.

Korábbi Adatvédele verziók
A kor√°bbi Adatv√©delem verzi√≥k csak PDF form√°tumban √©rhetŇĎek el.
Adatvédelem 2022. 05. 31.
Adokveszek.hu Kft. © 2024
Minden jog fenntartva.
Belépés Regisztráció Részletes keresés